Threespine_RGB_transparent_neg_L.png
 

Threespine® från Välinge Innovation är en klick-möbelteknologi som bl.a. möjliggör snabb, enkel och verktygsfri montering av möbler. Utöver detta erbjuder teknologin flera möjligheter av intresse för byggindustrin.

Uppnå hållbarhetsmål:
50% mindre CO2-utsläpp

Platta paket i kombination med Threespine® möjliggör att upp till dubbelt så mycket inredning kan levereras per lastbil. Därmed kan antalet transporter, och därmed mängden koldioxidutsläpp, halveras.

CO2-reduction.png

Effektivisera materialflöde:
65% lägre tidsåtgång

Underlätta lastning, lossning och hantering av material på byggarbetsplatsen. Resultatet blir ett mer effektivt materialflöde, lägre risk för skador på inredning och bättre arbetsförhållanden för byggarbetarna.

Material flow.png

Förenkla installation:
Snabbare & snyggare resultat

Med Threespine® kan du montera t.ex. kök och garderober snabbt, enkelt och utan särskilt kvalificerad arbetskraft. Du kan också snabbt och enkelt få passbitar, takanslutningar och täcksidor på plats med snyggt resultat varje gång.

Assembly.png

Projekt med mål att förändra industrin

Vi har redan gjort studier tillsammans med ledande aktörer inom byggindustrin som påvisat hur byggprojekt kan effektiviseras genom att leverera kök och annan inredning i platta paket till byggplatsen.

Vi söker nu fler aktörer inom byggsektorn för att delta projekt i syfte att utvärdera effektiviteten och miljöfördelarna med att gå över till platta paket i kombination med Threespine®.

Är du redo att effektivisera ditt nästa byggprojekt?

Vill ni träffa oss för diskutera ett eventuellt projekt eller vill ni veta mer kring ovan presenterade siffror från våra studier? Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort enligt dina önskemål.

 
 

Om välinge Innovation

Välinge Innovation är ett utvecklingsbolag verksamt inom golv och möbelbranscherna. Vi lanserade klick-golvet 1993 och introducerade därmed ett snabbt och enkelt sätt att installera golv utan att använda lim.


Våra teknologier täcker idag alla områden av s.k. flytande golv, samt möbler och ytor. Vi har idag ca 240 anställda, över 270 licenstagare runtom i världen och fler än 2700 beviljade patent.

Välinge-Innovation_Alternate-Primary_(white)_rgb_L.png

Threespine® är en patenterad teknologi uppfunnen av Välinge Innovation AB.
Threespine® är ett registrerat varumärke ägt av Välinge Innovation AB.